Podáváme každý všední den od 11:30 do 14:30. Jednotná cena: 189 Kč, Polévka + jídlo: 229 Kč.
27. října - 31. října
Pizza prosciutto e cipolla (rajčata San Marzano, prosciutto cotto, cibule, bazalka)
Rigatoni al baffo (šunka prosciutto cotto, smetana, rajčata San Marzano, petržel, černý pepř)
Insalata pantesca (cherry rajčata, brambory, červená cibule, kapary, olivy Taggiasca, focaccia
Pizza zucca, guanciale e burrata (dýňové purée, guanciale, burrata, vlašské ořechy, bazalka)
Pollo alla cacciatora (vykoštěné kuřecí stehno, rajčata, paprika, olivy, žampióny, cibule, polenta)
Gnocchi ai funghi champignon (čerstvé žampióny, smetana, petržel)
Státní svátek - dnes polední menu nepřipravujeme
Pizza salsiccia e funghi bianca (mozzarella fior di latté, salsiccia, žampióny, oregano, černý pepř)
Linguine all'ortolana (rajčata San Marzano, cuketa, lilek, paprika, cibule, česnek, rukola)
Insalata panzanella (rajčata, cibule, chléb, balsamiko, extra virgin olivový olej, bazalka, focaccia)
Pizza zucca, guanciale e burrata (dýňové purée, guanciale, burrata, vlašské ořechy, bazalka)
Pollo alla cacciatora (vykoštěné kuřecí stehno, rajčata, paprika, olivy, žampióny, cibule, polenta)
Gnocchi ai funghi champignon (čerstvé žampióny, smetana, petržel)
Pizza carciofi e olive (rajčata San Marzano, artyčoky, olivy Taggiasca, cherry rajčata, rukola)
Penne all' arrabbiata (rajčata San Marzano, feferonky, extra virgin olivový olej, petržel)
Insalata cesare con pollo (římský salát, dresink caesar, kuřecí maso, grana padano, focaccia)
Pizza zucca, guanciale e burrata (dýňové purée, guanciale, burrata, vlašské ořechy, bazalka)
Pollo alla cacciatora (vykoštěné kuřecí stehno, rajčata, paprika, olivy, žampióny, cibule, polenta)
Gnocchi ai funghi champignon (čerstvé žampióny, smetana, petržel)
Pizza tonno e capperi (rajčata San Marzano, mozzarella fior di latté, tuňák, kapary)
Risotto alla zucca (dýně, dýňové purée, guanciale, šalvěj, grana padano)
Insalata mista con mozzerella fritta (zelené listy, cherry rajčata, smažená mozzarella, focaccia)
Pizza zucca, guanciale e burrata (dýňové purée, guanciale, burrata, vlašské ořechy, bazalka)
Pollo alla cacciatora (vykoštěné kuřecí stehno, rajčata, paprika, olivy, žampióny, cibule, polenta)
Gnocchi ai funghi champignon (čerstvé žampióny, smetana, petržel)